Sağlık Müdürlüğü'nde Devir Teslim

25/8/2017  tarih ve 3016 sayılı Resmi Gazete Yayımlanan  694 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Taşra teşkilatlarında Kamu Hastaneleri Birlikleri Genel Sekreterlikleri ve Halk Sağlığı Müdürlükleri kapatılarak İl Sağlık Müdürlükleri altında tek çatıda toplanmasının ardından Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğüne Osmangazi Üniversitesi TIP FAKÜLTESİ Aile Hekimliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi, Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcılığı  görevini yürüten Doç. Dr. Uğur BİLGE atandı ve Eskişehir  İl Sağlık Müdürlüğü'nde düzenlenen devir teslim töreni ile görevi Dr. Ali MUMCU 'dan devraldı.

İl Sağlık Müdürü olarak görev yapan Dr. Ali MUMCU devir teslim töreninde makamların emanet olduğunu ve görevini gönül rahatlığıyla teslim ettiğini ifade ederek Doç. Dr. Uğur BİLGE'ye  yeni görevi için başarı temennilerinde bulundu.

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğüne atanan Doç. Dr. Uğur BİLGE ise Sağlıkta dönüşüm süreci ile önemli bir noktaya gelen sağlık hizmetlerinin bundan sonra da ilimizde artarak devam etmesi için çalışmak üzere görevi devraldıklarını ifade ederek, Dr. Ali MUMCU 'ya şimdiye kadar yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti.

Doç. Dr. Uğur BİLGE, 1978 Ankara doğumlu. İlk öğrenimini Ankara Demirlibahçe  ilkokulunda tamamlayan Bilge, Orta ve lise öğrenimini Ankara Milli Piyango Lisesinde, lisans, uzmanlık ve doktorasını Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde yaptı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Aile Hekimliği Ana Bilim Dalı Başkan Yardımcılığı ve Aile Hekimliği Tıbbi Farmakoloji Toksikoloji hekimliğinin yanısıra Tıp Fakültesi Başhekim Yardımcılığı görevini de yürüten Bilge, Osmangazi Üniversitesi Girişimsel Olmayan Klinik Araştırmalar Etik Kurulu Başkan Yardımcısı olarak da görev aldı. Bilge, evli ve 2 çocuk babasıdır.


Eskişehir Web Tasarım