ESAHED web sitesi yenilendi.

Derneğimizin üyeleri için ücretsiz olarak kullanılabilecek olan ASM/Hekim sayfaları ve genel site tasarımımız daha kullanışlı hale getirmeye çalıştık. Yeni web sitemiz için

Dernek üyelerimizin ve ASM sayfalarının güncellenebilmesi için www.esahed.org.tr adresinden üye girişi yapması gerekmektedir. Daha önce kayıtlı şifreniz varsa onlarla, yok ise şifremi unuttum linki ile kullanıcı adınızı girerek ...@saglik.gov.tr uzantılı mail adresinize gelecek talimatlarla belirleyeceğiniz yeni şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

Şifre ile giriş yapıldığında hekim sayfasında fotoğraf üzerine gelindiğinde “DEĞİŞTİR” Hekim hakkında ve Çalışma Saatleri başlıklarında da “DÜZENLE” ; ASM sayfasında (sadece yetki verilen AH için) başlıkların yan tarafında “DUYURU EKLE”, “FOTOĞRAF EKLE”, Hizmetler başlığında “DÜZENLE” butonları çıkmaktadır. Hekim sayfasında çalışma saatleri düzenlendiğinde, ASM sayfasındaki tabloda otomatik olarak güncellenmektedir.

Sağlık müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerde ASM sayfalarında verilen hizmetler, çalışan personel ve ASE’lerin isimleri, iletişim bilgileri, bağlı olunan kurum bilgileri, mesai ve esnek saatleri ile saha günleri bilgilerinin varlığı kontrol edilmektedir. İçerik düzenlemesi sırasında bu bilgileri de kontrol etmenizi öneririz.

ASM sayfasını düzenleme yetkisi için Uzm. Dr. Kazım TIRPAN ve Uzm. Dr. Abdullah ÇULHACI ile irtibata geçiniz. 

Rehber olması açısından http://www.esahed.org.tr/yeni.asm sayfası incelenebilir.


Eskişehir Web Tasarım